Halit Şahin, Trabzonspor'un kupası için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde

Trabzonspor'un şikeyle çalınan kupası için Trabzon'dan 80 günde Devr-i Adalet yürüyüşüne başlayan Halit Şahin yolculuğunu tamamladı.

Halit Şahin, Trabzonspor'un kupası için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde

Haber61 / Haber Merkezi

3 Temmuz'da Trabzon'dan yola çıkan, önce İstanbul'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) önünde Trabzonspor taraftarlarıyla birlikte protesto gerçekleştiren, ardından Ankara'ya yürüyen Halit Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek amacıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bekliyor. 



GÖRÜŞMEK İÇİN DİLEKÇE VERDİ

80 günde 1800 kilometre yol giden Halit Şahin, yolculuğunun son durağı olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne ulaştı. Halit Şahin, şike davaları sürerken Trabzonspor'un çalınan kupasının Fenerbahçe Müzesi'nden alınıp tarafsız bir kurumda durmasını istiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD'den dönmesini bekleyen Şahin, Erdoğan ile görüşebilmek için resmi talepte bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amerika'dan dönmesini bekleyen Şahin, görüşme talebi kabul edilirse Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ayrıca Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamalarından duyduğu rahatsızlığı anlatacak. 

Halit Şahin, Trabzonspor'un kupası için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde

"İADE-İ ZİYARET"

Trabzon kamuoyunun yakından tanıdığı Şahin ayrıca, Trabzonspor için 80 günde Devr-i Adalet yürüyüşüyle ulusal ve uluslararası basının da dikkatini çekti. "İade-i ziyaret yapıyorum. Cumhurbaşkanımız gelip Trabzon'da saatlerce konuştuğunda dinliyoruz, şimdi beş dakika da ben derdimi anlatmak için gidiyorum." diyen Şahin, "Sıradan bir taraftar olarak Fenerbahçe müzesinde duran kupanın bağımsız bir kuruma alınmasını istiyorum dava henüz bitmedi" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler