Hakan’ın biricik Gözde’si!

Hakan’ın biricik Gözde’si!

Trabzon Ticaret Borsası üyelerinden, Arsin’in  sevilen simalarından Ömer Canbakkal’ın yakışıklı oğlu Mikbir Hakan Canbakkal, bekarlığa veda ederek evliler kervanına katıldı.

Gülsen-Okan Barutçu ailesinin güzeller güzeli kızları Gözde Barutçu ile Ayşe Hanım-Ömer Canbakkal ailesinin yakışıklı oğulları, Mikbir Hakan Canbakkal dünya evine girdi.

Novotel’in bahçesinde düzenlenen nikah merasimine TTB Meclis Başkanı Mehmet Cirav, Yönetim Kurulu Üyeleri Eyyüp Ergan, Engin Büyükaydın ve Bekir Şengül ile MHP İl Başkanı Nihat Birinci, MHP eski merkez ilçe başkanı Cemal Özçelik, MHP eski Kadın Kolları Başkanı Serpil Mühürcü’nün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen’in kıydığı nikahla bir ömür mutluluğa ‘EVET’ diyen genç çift, daha sonra tebrikleri kabul etti.

Gözde ile Hakan’ın tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber