Hakan Usta ve Erdem Şen Borsa’da

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Personel Destek Hizmetleri Başkanı Dr.Erdem Şen Trabzon Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Hakan Usta ve Erdem Şen Borsa’da

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr.Hakan Usta ve Trabzon’un Arsin ilçesinde üç dönem belediye başkanlığı yapan ve bu dönem aday gösterilmeyerek Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki Personel Destek Hizmetleri Başkanlığı görevine getirilen Dr.Erdem Şen,  beraberinde heyet ile birlikte Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Eyyüp Ergan ile görüş alışverişinde bulunan Şen ve Usta, borsanın Trabzon’un önemli Meslek Kuruluşlarından biri olduğunu ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söylediler. Başkan Ergan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine başarı dileklerinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber