Hakan Terzioğlu; AK Partimiz ilelebet emin adımlarla  2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyecektir

AK Parti Trabzon İl Başkan adayı Hakan Terzioğlu açıklamalarda bulundu.

Hakan Terzioğlu; AK Partimiz ilelebet emin adımlarla  2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyecektir

AK Parti Trabzon İl Başkan adaylarından Hakan Terzioğlu, temayül sonrası değerlendirmede bulundu.

Terzioğlu, temayüle katılımın yüksek olmasından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

“AK Parti Trabzon İl Başkanlığı için yapılan temayül yoklamasında, parti teşkilatlarımızın üst düzeyde ilgi ve alaka göstermesi bir teşkilat mensubu ve il başkanı adayı olarak bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.” diyen Terzioğlu, “Bu tablodan yola çıkarak aziz milletimize hizmeti kendisine şiar edinen AK Partimiz ilelebet emin adımlarla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezimizin adaylarımız üzerinde vereceği karara bir dava mensubu olarak dün olduğu gibi bugün de, yarın da davamın emrinde hizmet edeceğim. Yapılan temayül yoklamasının sonucu partimize, Trabzon'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm teşkilat mensuplarımıza en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber