Hafriyatçı sevgililer son işlerinde yakalandı

İstanbul’da kendilerini hafriyat firması sahibi olarak tanıtan, aralarında 2 sevgilinin de bulunduğu 4 kişilik çetenin, kiraladıkları iş makinelerini ve otomobilleri parçalayıp sattığı iddia ediliyor. Çete, son olarak bir iş makinesi kiralamak isterken su

Hafriyatçı sevgililer son işlerinde yakalandı
İstanbul’da kendilerini hafriyat firması sahibi olarak tanıtan, aralarında 2 sevgilinin de bulunduğu 4 kişilik çetenin, kiraladıkları iş makinelerini ve otomobilleri parçalayıp sattığı iddia ediliyor. Çete, son olarak bir iş makinesi kiralamak isterken suçüstü yakalandı.
Üst üste gelen kayıp iş makinesi ve otomobil ihbarları polisi harekete geçirdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, en fazla çalıntı ihbarının Anadolu yakasındaki ilçelerden geldiğini tespit etti. Mağdurların ifadelerinden yola çıkan polis, kısa sürede 4 kişilik çeteyi tespit etti.
 
Çete üyelerinin kendilerini, hafriyat işi yapan kişiler olarak tanıttıkları ve kiralama firmalarından sahte kimliklerle iş makinesi ve otomobil kiraladıkları belirlendi. Bunun üzerine polis, iş makinesi satan ve kiralayan firmaları uyardı.
 
Çete son olarak bir iş makinesi kiralamak isterken yapılan ihbar sonucu polis baskınıyla yakalandı. Gözaltına alınan Nuray F. ve sevgilisi Mustafa M. ile Cemil B. ve İbrahim T.’nin kiraladıkları iş makinelerini ve otomobilleri parçalayarak sattıkları ortaya çıktı.
 
Haklarında İstanbul, Trabzon, Samsun, Amasya, Eskişehir, Çorum ve Ankara’da çok sayıda suç kaydı ile arama kararı bulunduğu öğrenilen 4 şüphelinin emniyetteki sorguları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler