Haçkalı Baba'da acil servis bakıma alındı!

Trabzon'un Akçaabat İlçesinde bulunan Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde acil servis kapatılarak bakıma alındı. Acil servis hizmeti farklı bir yapıya taşındı.

Haçkalı Baba'da acil servis bakıma alındı!

Haber61 Haber Servisi

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde acil servis bölümü kapatılarak bakıma alınırken geçici süreyle acil servis hizmeti hazırlanan başka bir yapıya taşındı. Acil servisin bakım onarım işlemlerinin yaklaşık 100 gün süreceği kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Hastanenin Başhekimi Hasan Hüseyin Arslantürk şu ifadeleri kullandı;

Acil servisimizdeki zemin kaplamalarında oluşan bozulmalar nedeniyle gerek hasta hasta yakınları, gerekse de çalışanlarımız için iş güvenliği kapsamında olumsuzluk yaşanmaması amacıyla zemin yenileme çalışma yapılacaktır. Hem hijyen, hem kullanım açısından önem taşıyan bu değişim ile birlikte vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verilebilecektir. Acil servis zeminin yanı sıra tavan ve duvarlar da yenileme çalışması yapılacaktır. Bu çalışmalar yaklaşık 100 gün sürecektir. Bu süre zarfında mevcut hizmet alanımızın yaklaşık dörtte biri ölçeğindeki farklı bir alanda daha kısıtlı imkanlarla hizmet verilmeye devam edilecektir. Vatandaşlarımızdan bu süre zarfında daha sabırlı olmalarını bekliyoruz. 
 

Haçkalı Baba'da acil servis bakıma alındı!

Haçkalı Baba'da acil servis bakıma alındı!

Haçkalı Baba'da acil servis bakıma alındı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler