Hacısalihoğlu tam gaz devam ediyor

CHP Trabzon İl Başkan Adayı Ömer Hacısalihoğlu, 23 Şubat 2020 Pazar günü yapılacak olan İl Başkanlığı seçimleri için dur durak bilmeden çalışıyor.

Hacısalihoğlu tam gaz devam ediyor

CHP’nin Trabzon İl Başkan adayı Ömer Hacısalihoğlu, yaklaşan kongre öncesi ilçe ziyaretlerini tam gaz sürdürüyor.

İDDİALIYIM

Hacısalihoğlu yaptığı açıklamada iddialı olduğunu söyleyerek “Trabzon’un 18 ilçesinde sürekli partili arkadaşlarımla birlikteyim. Ben zaten aday olsam da olmasam da partililerimizle iç içeyim. Dolayısıyla partide kimin başkan olacağını belirleyecek kişilerle uzun yıllara dayanan birlikteliğim var. Sonuçta ilçe başkanları ve il delegeleri başka bir şehirden gelmeyecek. Hepsi benim yol arkadaşlığı yaptığım dostlarım olacak.

BENİM HAYALİM

Bir konuyu atlamak istemiyorum, muhalefetin öncüsü kuşkusuz ki CHP dir. CHP dışında bilimsel gerçekliklerle çalışmalar yapan ve muhalefet örgütlenmesinin bir tarafı olan yapılar vardır. CHP’nin onlarla çalışma ekibi olma zorunluluğu vardır. Benim hayalim, doğru bir örgütlenme biçimiyle, Trabzon’dan Türkiye’ye iktidar yolunu açmaktır.

SADECE ORTAHİSAR DEĞİL

İl başkanlığı yarışı öncesinde sadece Ortahisar delegasyonu üzerinden yorum yapmak doğru olmaz. Trabzon’un 18 ilçesi var ve bu 18 ilçede de üyelerimizin büyük beklentileri, partimizin hedefleri var ve hatta il başkanlığının belirlenmesinde her ilçenin en az Ortahisar kadar ağırlığı var. Bu yüzden meseleye 18 ilçe gözüyle bakıyorum bu sebepten dolayı 337 delegenin 337 oyuna da talibim. Umarım başarırız.”ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber