Gürcülerin ünlü müzik grubu Kanudosi Trabzon’da….

Sanat şölenine bir gün kaldı… Trabzon’da başlayacak olan 7. Uluslararası Sanat Günleri etkinlikleri çerçevesinde Trabzon’a gelen Kanudosi Jazz Band üyeleri, önce Trabzon Sanat Evi Başkanı Adnan Taç’ın misafiri oldular ardından da şehrini dolaştılar. Trabz

Gürcülerin ünlü müzik grubu Kanudosi Trabzon’da….

Sanat şölenine bir gün kaldı…

Trabzon’da başlayacak olan 7. Uluslararası Sanat Günleri etkinlikleri çerçevesinde Trabzon’a gelen Kanudosi Jazz Band üyeleri, önce Trabzon Sanat Evi Başkanı Adnan Taç’ın misafiri oldular ardından da şehrini dolaştılar.

Trabzon şehrini çok sevdiklerini böyle etkinliklerin her geçen gün artarak devam etmesini dilediklerini ifade eden grup üyeleri, “Bu topraklarda birlikte şarkı söylemek bize yakışıyor” dediler.

Sanat Günleri’nin açılış konserini gerçekleştirecek olan grup üyelerinin programı yarın saat 20.00’da KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahne alacaklar.

KİM NE ÇALIYOR?

Teona Lomsadze (Vocal)

Nikoloz Ghviniashvili (Acoustic guitar, Composer)

Gia Dalakishvili (Bass Guitar)

Ramaz Nadiradze (Electrick Lead Guitar)

Tornike Lomsadze (Saxophone, Flute)

Mikheil Jinisian (Drums)

İşte etkinliklerin tam programı tıklayın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber