"Günümüzün en büyük silahı medya"

Of Medya Derneği Genel Kurul sonrası ilk toplantısını yaptı.

"Günümüzün en büyük silahı medya"

Of Medya Derneği 2. Olağan Genel Kongresi sonrası ilk toplantısını, yeni seçilen Ahmet Muratoğlu başkanlığında gerçekleştirdi. Yapılan toplantı sonrasında basın açıklaması yapan Başkan Muratoğlu, günümüzün en büyük silahının medya olduğunu söyledi.

Dernek üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda daha güzel ve yaşanılabilir bir Of için neler yapılabilir konuları görüşüldü.

Toplantı sonrası basın açıklaması yapan Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu, "Derneğimizin kurulduğu günden günümüze kadar başkanlık görevini yürüten Yüksel beye teşekkür ediyorum. İnşAllah şimdiden sonra da aynı ekip ve azimle birlik ve beraberlik için bu görevi yürüteceğiz." diyerek bütün üyelere teşekkür etti.

Of ilçesinin huzurlu olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Başkan Muratoğlu, Özellikle gençler için tehlike oluşturan içki, kumar ve eroin tehlikesinin Alimler Şehri olan Of İlçesinde sözünün dahi geçmemesi gerektiğini ifade ederek, basın olarak bu tür sorunların ortadan kalkması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.



Ülkemizde ve dünyada basın yayın organlarının esas amaca uygun şekilde çalışması halinde dünyaya huzur geleceğini söyleyen Muratoğlu, "İnsanlığı yönlendiren baş etkenlerden biri olan Basının, insanlığın hayrına çalışması halinde huzur ve barış mümkün olacaktır. Aksi halde heva ve hevesleri için çalışan basın huzur değil, huzursuzluğu tesis edecektir." dedi.

Derneğin kuruluş amacından da bahseden Başkan Muratoğlu, "Of Medya Derneği olarak amacımız, farklı medya kuruluşları olarak kardeşçe bir arada bulunmak ve gerçek manada yaşanılabilir bir Of için mücadele etmektir. Bunun için Dernek üyelerimiz ile aylık olarak istişare toplantıları yapıyor ve Of için neler yapılabilir noktasında görüş alışverişinde bulunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Yeni oluşturulan dernek yönetimi şu şekilde oldu:
Başkan : Ahmet Muratoğlu
Başkan Yardımcısı : İzzet Keleş
Başkan Yardımcısı : Ömer Alkan
Sekreter : Fahri Hacıcaferoğlu
Sayman : İmdat Osmanoğlu
Üyeler : Mustafa Yaşar ve Şefik Üstündağ
Denetim Kurulu Üyeleri : Yüksel Yaşar,  Murat Gözütok ve Recep Arslan
Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri : Yaşar Falcı, Sadullah Dervişoğlu, Yaşar Çakır, Fatih Aktürk ve Gökhan Çakır
Denetim Kurulu Yedek Üyeleri : Hamit Küçükakyüz, Faruk Atamer ve Ali Kemal Türk   
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler