Günnar: "Yetki milletindir"

Adnan Günnar Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı'ını ziyaret etti.

Günnar: "Yetki milletindir"

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerini de ziyaret etti. Günnar, Türk Halkı’nın ‘Yetki milletindir’ diyerek "bu millete hizmet şereftir" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Beşikdüzü, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, 15 Temmuz’da yaşanan Fetö terör örgütü darbe girişiminde gösterdikleri mukavemetten dolayı tüm Türkiye ve Trabzonlu vatandaşlarına teşekkür ederek, darbelere karşı çıkarak tankları sinek gibi ezdiklerini, uçakları kağıttan uçak gibi görerek indirdiklerini söyleyerek şükran ve minnet duygularını ifade etti.

Günnar, FETÖ’cü terör örgütünün 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesinde vatandaşların üzerine acımasız bir şekilde silah sıkıldığını, Türkiye Cumhuriyeti’nin helikopter ve uçakları ile milletin ve kurumlarının bombalandığını söyledi. Günnar, vatandaşların vatanı için bir haftadır sokaklarda sabahladığını belirterek, “Durmak yok, meydanlardan çekilmek yok, Uyku yok yola devam. Millet için, vatan için, devlet için, bayrak için hepimiz sokaklardayız” dedi.

Türk milletinin dünyaya timsal olduğuna vurgu yapan Günnar, “Milletimiz, ‘Bize hiçbir çılgın artık zincir vuramaz’ dedi. Dünyaya örnek olduk. Gece gündüz sokaklardayız. Biz hepimiz bir ve beraberiz. Hep sahadaydık, hep de sahada olacağız. Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sahalardan çekilin diyene kadar sabahlara kadar ‘Söz milletindir diyerek’ meydanlardan çıkmıyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Memleketimiz için birlik beraberlik içerisinde hareket edeceğiz” diye konuştu.

Günnar, Ayrıca ülkücülere, sosyal demokratlara, milli görüşçülere, her çeşit siyasi görüşe mensup vatanpervere, vatan varsa gerisi teferruattır diyerek beraberce mücadelelerinden dolayı da, memleket icin sevinçli ve daha da umutlu olduğunu ifade etti.

Günnar, "Bize özgürlüklerimizi bahşetmek için Şehitlik mertebesine ulaşanlara Allahtan (c.c.) rahmet, Gazilerimize acil şifalar dilerim" dedi.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler