Günnar, Of'ta gençlerle buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” projesi kapsamında Of ilçesinde gençlerle bir araya geldi. 

Günnar, Of'ta gençlerle buluştu

Gençlerle buluşmasında, üniversite yıllarındaki anılarından bahseden AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar “Bizim üniversite yıllarımızda öğrenci yurtlarında 8 kişiden fazla bir odada kalıyorduk. Dolaplarımız dışardaydı, tuvalet ve banyo ortak kullanılırdı. Üniversite yemekhanesinde yediğimiz yemeklerle çoğu zaman karnımızı doyuramazdık. 3 ayda bir aldığımız kredi parası ile ancak bir çift ayakkabı alabiliyorduk. Öğrenciler olarak yaşadığımız sıkıntıları aktaracağımız ve bu sorunlarımızı çözecek muhatap bulamazdık. Maddi imkansızlıklar nedeniyle sinema, tiyatro gibi kültürel ve sanatsal faaliyetlere  katılamıyorduk. Bugün çok daha iyi şartlara sahip olarak sizlerin de görevi çok çalışmak, okumak, sürekli kendinizi geliştirmek ve işini en iyi yapan, donanımlı ve nitelikli birer insan olarak kendinizi yetiştirmek olmalıdır” dedi.

Günnar konuşmasının devamında; "2002 yılında yapılan Genel Seçimlerin sonucunda Türkiye’yi derin bir ekonomik kriz içerisinde devralan AK Parti’mizin 20 yıl sonunda Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir” anlayışıyla gece gündüz çalışarak başta Ulaştırma ve Altyapı, Sağlık, Savunma Sanayi ve Eğitim olmak üzere pek çok alanda yapmış olduğu proje ve yatırımlarla birlikte Türkiye’yi büyüterek dünyanın en gelişmiş 16. Ekonomisi haline getirmeyi başardı" ifadelerini kullandı 

Günnar, Of'ta gençlerle buluştu

Milletvekili Günnar; “Ülkemizin geleceği olarak sizlerin de hedeflerinizi yüksek koymanız gerekmektedir. Ülkemizi daha da geliştirmek adına sürekli okumalı, kendinizi geliştirmeli ve bilgileri sorgulamalısınız. Çağın gereklerine uygun teknoloji ve bilimsel gelişmeleri yakından takip etmelisiniz. Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimlerin yanında İlim bilginizi de geliştirmeye gayret etmelisiniz. Hem dünyanız, hem de ahiretiniz için sürekli okumalı ve bilgi sahibi olmalısınız. Olaylara tek yönlü değil çok yönlü ve objektif bakabilmelisiniz. Ancak bu sayede hem kendinize, hem ailenize hemde devletinize ve milletimize faydalı olabilirsiniz. Biz sizlere güveniyoruz ve her zaman sizlerin yanınızdayız” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber