Günnar'dan Trabzon'un kurtuluş günü mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Trabzon’un Kurtuluş Günü nedeniyle mesaj yayınladı

Günnar'dan Trabzon'un kurtuluş günü mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Milletvekili Günnar yayınladığı mesajda, "Trabzon’umuz düşman işgaline karşı verdiği kahramanca mücadele ile tüm savaşlarda daima onurlu yerini almıştır. Kurtuluş Savaşımız, ülke ve bayrak sevgisinin, bağımsızlık tutkusunun, birlik ve beraberliğin üstün örnekleriyle dolu eşsiz bir direniş mücadelesidir. Bu tarihi başarı, ülkemizin her köşesinde işgale direnen milletimizin bağımsızlık duygusunun ve özgür yaşama isteğinin eseridir.

Milletvekili Günnar; “Aziz milletimiz, İstiklal Mücadelemizde, bağımsızlığı ve ülkesi için daima mücadele vermiştir. Bunun en net örneğini 15 Temmuz hain darbe girişiminde de gördük. Yurdumuzun her köşesinde, kadın-erkek, genç-ihtiyar bütün milletimizin birbirine kenetlenerek verdikleri bu mücadele ülke sevgisi ve bağımsızlık idealinin tarihi örnekleriyle doludur. Trabzonlu hemşehrilerihlerim de ülkeleri ve bağımsızlıkları için verdikleri mücadeleyle tarihimizin bu onur halkalarından birini oluşturmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, böylesi bir tarihi onuru yaşayan Trabzon’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü kutluyor, vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla yâd ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber