Gümüşhane'de o proje sona erdi

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde Kaymakamlık tarafından hazırlanan ve SODES kapsamında desteklenen "Kadınlarımızla El Ele" projesi sona erdi. Kadına karşı şiddet ve olumsuz olaylara karşı farkındalık oluşturarak kadınların önemli değerler olduğunu ve kendi h

Gümüşhane'de o proje sona erdi

Gümüşhane'nin Torul ilçesinde Kaymakamlık tarafından hazırlanan ve SODES kapsamında desteklenen "Kadınlarımızla El Ele" projesi sona erdi.

Kadına karşı şiddet ve olumsuz olaylara karşı farkındalık oluşturarak kadınların önemli değerler olduğunu ve kendi hakları ve güçlerini ortaya koymalarına, kırsal kesimde sosyal hayattan yoksun yaşamlarına bir nebze olsun renk katabilmek amacıyla gerçekleştirilen projeden 50 katılımcımız faydalandı.

Proje kapsamında ilçede risk altındaki, yoksul ve kenar mahallede yaşayan 18-29 ve 29-65 yaş grubunda 50 kadının geleceğe umutla bakabilmesi ve daha mutlu olması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Uzman eğitimciler tarafından aile içi şiddet, kadın hakları, aile içi iletişim, çocuk eğitimi, madde bağımlılığı, birlikte yaşama bilinci konularında konferanslara tabi tutulan kadınlar ayrıca il dışında ki müzeleri ziyaret etti, birbirleriyle ve toplum ile sosyal etkileşimde bulunmaları açısından sinemaya da götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber