Gümrükçüoğlu'ndan şok raylı sistem sözleri!

Trabzon'da son günlerde sıkça tartışılan hafif raylı sistem projesi ile ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan şok bir açıklama geldi.  Proje için hattaki yolcu sayısının önemli olduğunu belirten Gümrükçüoğlu "Sabah ve ak

Gümrükçüoğlu'ndan şok raylı sistem sözleri!

Trabzon'da son günlerde sıkça tartışılan hafif raylı sistem projesi ile ilgili Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan şok bir açıklama geldi. 

Proje için hattaki yolcu sayısının önemli olduğunu belirten Gümrükçüoğlu "Sabah ve akşam pik saatlerinde en az 17 bin yolcu gerekiyor. Bu sayı yakalanmadığı takdirde sizin kredinize kefil olmuyorlar. Ama kendi paran varsa yaparsın". dedi.

Hafif raylı sistemin uzun vadeli bir proje olduğuna da dikkat çeken Gümrükçüoğlu "projeyi ben görmem ama bizden sonrakiler inşallah yapar" dedi.

Son Nokta

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler