Gümrükçüoğlu’ndan Genç’e gönderme

Haber61/Haber Servisi - Haber-Analiz: Levent Ustabaşı   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in, “Büyükşehir projemizi iptal etti” ve “Zağnos-Tabakhane Vadileri arasında yerin altından a

Gümrükçüoğlu’ndan Genç’e gönderme
Haber61/Haber Servisi - Haber-Analiz: Levent Ustabaşı
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in, “Büyükşehir projemizi iptal etti” ve “Zağnos-Tabakhane Vadileri arasında yerin altından akvaryum tünel” projesi ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Büyükşehir yasasını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Benim her bir ilçe başkanım değerlidir. Gelsinler dinlerim. Düşüncelerini fikirlerini alırım. Ama kimse de fuzuli konuşmasın!” diyerek Başkan Genç’e üstü kapalı göndermede bulundu.
 
NE DEMEK İSTEDİ?
 
Başkan Gümrükçüoğlu’nun Orthisar Belediyesi’nde yapılan ve vaat edilen projelerin iptali konusunda büyükşehir yasasını hatırlatması, “Herkes yasaya göre sınırlarını ve yapması gerekeni biliyor. Buna göre hareket etmelidir” ayrıca, “Sonra yaptım büyükşehir kabul etmedi gibi şeyler duymak istemiyorum” imasında bulundu.
Fakat iki belediye arasında sorun mu var sorusuna ise Başkan Gümrükçüoğlu net cevap vermekten kaçınması da sorunun olduğunu ve birlikte hareket etmediklerini gözler önüne serdi.
 
Bu kopuklukta Trabzon’da yapılan hizmetleri sekteye uğrattığı eleştirilerini getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber