Gümrükçüoğlu yılbaşı gecesi şehri dolaştı

Başkan Gümrükçüoğlu yılbaşı gecesi sabaha kadar şehri dolaştı .

Gümrükçüoğlu yılbaşı gecesi şehri dolaştı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yılbaşı gecesi sabaha kadar şehri dolanarak görev başındaki kamu çalışanları ve vatandaşlarla bir araya geldi. 


Gece boyunca kamu kurumlarını ziyaret eden Gümrükçüoğlu ilk olarak Büyükşehir Belediyesinin Pazarkapı Mahallesi’nde bulunan İtfaiye teşkilatını ziyaret ederek halkın huzur ve güvenliği için nöbette olan çalışma arkadaşları ile sohbet etti.

Başkan Gümrükçüoğlu İtfaiye teşkilatının ardından Kaşüstü Kanuni Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada hasta, hasta yakınları ve görevlilerle görüşen Gümrükçüoğlu, kamu kurumlarının 7 gün 24 saat boyunca halkın hizmetinde olduğunun altını çizdi. Gümrükçüoğlu buradaki temaslarının ardından Maçka ilçesine geçti. Maçka’da Özel Hareket Birliğini ziyaret eden Gümrükçüoğlu, görevi başındaki memurlara hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Gümrükçüoğlu Maçka’da Büyükşehir Belediyesinin İtfaiye Grup Amirliğini de ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Gümrükçüoğlu yılbaşı gecesi şehri dolaştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler