Gümrükçüoğlu: “Trabzon’a raylı sistem kazandırmak için…”

Başkan Gümrükçüoğlu koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi.

Gümrükçüoğlu: “Trabzon’a raylı sistem kazandırmak için…”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan idare personel ile birlikte koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, genel sekreter ve genel müdür yardımcıları ile daire başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda Büyükşehir Belediyesinin görev, yetki ve sorumluluklarını mesai arkadaşlarına hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Halka hizmet Hakk’a hizmettir anlayışında olan bizler için halka en güzel hizmetlerin ulaştırıldığı belediyecilik makamındayız. Şehrimiz için, insanlarımız için çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Devam eden ve proje aşamasında olan çok sayıda çalışmamız var. Trabzon’umuzu ismine layık hale getiriyoruz” diye konuştu.

Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda gerçekleştirilen toplantıda mesai arkadaşlarına uyarılarda da bulunan Gümrükçüoğlu, “Ben mesai menfumu gözetmeden çalışıyorum. Kimse de çalışırken mesai menfumu gözetmeyecek. Trabzon’un bizden beklentileri var. İnşallah çok daha fazla çalışıp, çok daha fazla gayret edip şehrimizin tüm ihtiyaçlarına cevap vereceğiz. Trabzon yeni büyükşehir olmuş bir kenttir. Yapılanma alanında kısa zamanda önemli işler başardık. Her geçen gün bir öncekinden çok daha iyi olacak. Trabzon, büyükşehir statüsüne kavuşmuş olmanın avantajlarını en güzel şekilde yaşayacaktır. Bakınız bugün raylı sistem konusunda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Raylı sistem çok büyük bir yatırımdır. Maliyeti yüksek bir yatırımdır. Bugün Trabzon’a raylı sistem kazandırmak için harekete geçebiliyorsak büyükşehir yapılanmasının Trabzon’a olan katkılarıyla bunu yapabiliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber