Gümrükçüoğlu, Süleyman Soylu sorusuna böyle cevap verdi

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Haber61’e önemli açıklamalarda bulundu.

Gümrükçüoğlu, Süleyman Soylu sorusuna böyle cevap verdi

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, katıldığı sempozyumda Haber61’e önemli açıklamalarda bulunarak Süleyman Soylu ile aralarının açık olduğu iddialarına cevap verdi.

Başkan Gümrükçüoğlu konu ile ilgili olarak “Hiçbir gerçekliği olmayan, maalesef sokaklarda uydurulan cümleler ve kelimeler” dedi.

Sempozyum ile ilgili konuşan Gümrükçüoğlu, “Bu sempozyum hakikaten geleceğimiz. Bu sempozyumda geleceğimiz olan gençlerimizin, uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak olabilmeleri için en büyük paydaşlarımız, gözümüz kulağımız olan muhtarlarımızın bu konuda farkındalığının artması, emniyetimizdeki bilgi birikimi ve tecrübelerinin kendilerine aktarılması ve gelecek kuşaklarımızı camilerimizle, milli eğitimimizle, öğretmenlerimizle, hocalarımızla birlikte sahiplenmeleri, hem emniyet makamları hem adli makamlarla da bu konuda irtibatlarının olması, ama en çok da onların kucaklanabilmesi, kuşaklarımızın yetiştirilmesinde bunların koordinasyonunu yapacak, en önemli aktör olmaları münasebetiyle düzenlenen bir sempozyumdu. Büyük bir kazanım. Çok önem verdiğimiz başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Başbakanımızın ve vazifeli bu konuda sayın İçişleri Bakanımızın, dolaylı olarak paydaş olan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız gibi ve diğer bakanlıklarımızın yanında TBMM’nin çok önem verdiği bu hususta, böylesine 76 ilimizin temsilcileri Muhtarlar federasyonları Başkanları ve çok yoğun bir katılımla bu toplantıdaki bilinçlenme geleceğimiz için bizi umutlandırdı.” dedi.

“SOKAKLARDA UYDURULAN CÜMLELER VE KELİMELER”

Başkan Gümrükçüoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasının açık olduğu ve onun toplantılarına davet edilmediği yönündeki iddialar hakkında açıklamalara bulunarak, “Hiçbir gerçekliği olmayan, maalesef sokaklarda uydurulan cümleler ve kelimeler diyeyim. Samimiyetle söylüyorum. Sayın İçişleri Bakanımızın böyle bir tavrı yoktur. Bizim zaten olmaz, olamaz. İçişleri Bakanımız memleketin tümünün ama kökleri şehrimizde olan evladı olması münasebetiyle büyük bir değerimiz olan İçişleri Bakanımızın böyle bir tavrı olmadığı gibi bizimde ona karşı herhangi bir saygısız tavrımızın olması imkan ve ihtimal dahilinde değildir. Daha dün ben kendisiyle görüştüm, gene toplantı vardı. O münasebetle iki saati aşkın süre şehrin meselelerini konuştuk. Hatta daha üst düzeydeki Sayın Başbakanımızla, Cumhurbaşkanımızla, diğer bakanlarımızla da şehrin meselelerini kendisinden arz ve istirham ettik. Trabzon bir bütündür. Ak Partinin tüm kademeleriyle bir bütündür. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir bütündür. Biz bu duygu ve düşünce içinde hep yaşadık. Bizim insanımıza bu tarz söylemler hiç yakışmıyor” şeklinde konuştu.

ALLAH NE ÖMÜR VERMİŞSE ONU YAŞAYACAĞIZ

Başkan Gümrükçüoğlu, “Gelecek seçimlerde aday olup olmayacağı yönündeki soru karşısında ise, “Allah nasip etmiş, Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Parti kademelerimiz tensip etmiş ve nihayetinde halkımız onaylamış olduğu vazifeyi bizim en büyük vazifemiz borcumuz, tamamlamayı, sürdürmeyi, devam ettirmeyi icap eder. Allah’ın takdiri, vatandaşın halkın, siyasi kademelerimizin takdiridir. Allah ne ömür vermişse onu yaşayacağız. Bu bakımdan da bir hüküm ve yorumda bulunmuyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber