Gümrükçüoğlu'ndan protokol camisi açıklaması : Öyle şey olur mu?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu basınla buluştu.

Gümrükçüoğlu'ndan protokol camisi açıklaması : Öyle şey olur mu?

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlediği değerlendirme toplantısında, Moloz mevkiine yapılacak cami  konusunda açıklamalar yaptı.

Sahilde yapılan cami hakkında yaşanan tartışmalara ilşkin çıklama yapan Gümrükçüoğlu; “Protokol camisi diyorlar. Protokol camisi diye bir şey olur mu? Cami Müslümanların camisidir, şehrin camisidir. Peki amaç ne? Bu kadim şehir maneviyatına sahip çıkmaya devam edecektir. Daha büyükşehir olmamışken 2011'de sahilde bir cami yapılması için mecliste adımlar atılmıştır. 2013 yılında yapılan kanuni değişiklikle şehre kazandırılacaktır, etrafı da aynı tarzda düzenlenmesine karar verilmiştir. Bu caminin yapılması tamamen Büyükşehir Belediyesine aittir. Halk adına Büyükşehir Belediyesidir.” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber