Gümrükçüoğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı

Başkan Gümrükçğoğlu Kadir gecesi ile ilgili mesaj yayınladı.

Gümrükçüoğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.


Başkan Gümrükçüoğlu, mesajında, kandillerin sevginin, merhametin, affetmenin, paylaşmanın ve bunlar yoluyla yücelmenin vasıtası olduğunu ifade etti.

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin, tüm insanlığın kadrini yükselten bir gece olduğunu aktaran Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bu mübarek gece, dargınlıkların giderilmesi, dostlukların hatırlanması, vicdani hesaplaşmaların yapılması için önemli bir imkandır. Lütuf kapılarının aralandığı, rahmet ve umut kapısı olan bu özel gece vasıtası ile barış ve huzurun tüm dünyaya egemen olması en büyük temennimizdir. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin mübarek Kadir Gecesi'ni kutlar, birlik ve kardeşlik duygularını pekiştirmesini Allah'tan niyaz ederim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber