Gümrükçüoğlu'ndan doğal gaz açıklaması! İki ilçeye müjde!

Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu basınla buluştu.

Gümrükçüoğlu'ndan doğal gaz açıklaması! İki ilçeye müjde!

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu düzenlediği değerlendirme toplantısında, doğal gaz konusunda açıklamalar yaptı.

2009'da göreve geldiğimde doğalgaz adımı atılmamıştı diyen Gümrükçüoğlu “O gün başladık ve bugün toplamda 98 bin ünitenin önüne gelmiş bulunmaktadır. Zaten hedef de 120 bin ünitedir. Halkımızdan isteğimiz de aboneliklerini yapmalarıdır. Nihayeten kullanımda yapılacak masrafları odun kömüre göre geri alacakları da ortadadır. Biz vatandaşlara cezai uygulama yapmayız ama aboneliklerin yapılması gerekiyor. Şuan 70196 abone bulunmaktadır. Yani yüzde 60 civarındadır. Vakfıkebir Beşikdüzü 2019 da başlayacak ve diğer ilçelerimizde de çalışmalar sürmektedir. Doğalgaz hatlarının gerçekleştirilmesi sonrası asfalt çalışmalarını da üstlenerek büyük bir maddi külfetin altına girildiğini de belirtmek isterim.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber