Gümrükçüoğlu'ndan 10 Kasım mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 79. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Gümrükçüoğlu'ndan 10 Kasım mesajı

Gümrükçüoğlu, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, elde ettiği eşsiz zaferler ve milleti müşterek bir ideal etrafında birleştirerek kurduğu Cumhuriyetle tüm dünyanın takdirini kazanmış, kahraman bir asker ve saygın bir lider olduğunu belirtti.

Atatürk'ü tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliğin, milletine duyduğu sonsuz güven ve inanç olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Vefatının 79'uncu yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yad ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler