Gümrükçüoğlu: "Kardeşlik ikliminin..."

Başkan Gümrükçüoğlu Ramazan Bayram mesajı yayınladı.

Gümrükçüoğlu: "Kardeşlik ikliminin..."
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında bayramların kardeşlik iklimi ve dayanışma ruhunun en yoğun şekilde idrak edilen günler olduğuna dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu özetle şunları kaydetti:
 
“Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularımızın yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe birlikte yaşamayı en çok idrak ettiğimiz günlerdir. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacak, daha güzel, daha hür ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuzun daha da huzurlu günlere ulaşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Trabzon halkının, milletimizin ve İslam Alemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Allah'tan (c.c.) niyaz ederim."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler