Gümrükçüoğlu İslam âleminin bayramını tebrik etti

Başkan Gümrükçüoğlu Ramazan bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gümrükçüoğlu İslam âleminin bayramını tebrik etti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; Trabzon halkı, Türk Milleti ve İslam âleminin bayramını tebrik etti.

Mesajında bayramların, kardeşlik iklimini ve dayanışma ruhunun milletçe en yoğun şekilde idrak edildiği günler olduğunu dikkat çeken Gümrükçüoğlu özetle şunları kaydetti: "Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularımızın yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştiği Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu milletçe birlikte yaşamayı en yoğun şekilde idrak ettiğimiz günlerdir. İnanıyorum ki bu birlik, beraberlik ruhunu daha da güçlendirerek geleceğe taşıyacağız. Bizler aramızdaki sevgi ve dostluğu, dayanışma ve kaynaşmayı sürdürdüğümüz sürece toplumumuzun daha da huzurlu günlere ulaşacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Trabzon halkının, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan (c.c.) niyaz ediyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler