Gümrükçüoğlu gençlerle beyin fırtınası yaptı

Başkan Gümrükçüoğlu Gençlik Meclisi ile bir araya geldi.

Gümrükçüoğlu gençlerle beyin fırtınası yaptı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un gençleriyle beyin fırtınası gerçekleştirdi. Şehirle ilgili her konuda gençlerin soru ve görüşlerini alan Başkan Gümrükçüoğlu, imardan şehirciliğe, trafikten yatırımlara kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
 
GENÇLİK MECLİSİ BAŞKANLIĞINA AYHAN TAŞCI SEÇİLDİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisinin Olağan Genel Kurul Toplantısı Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirdi. 2010 yılından itibaren Gençlik Meclisi Başkanlığı görevini sürdüren Muammer Tosun’un yaş haddini doldurması nedeniyle aday olmadığı kongrede seçime tek aday olarak giren Ayhan Taşcı Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığına seçildi. Kongrede ayrıca Gençlik Meclisi Divan Kurulu üyeleri, komisyonun başkanları ve 61 kişilik Gençlik Meclisi Yönetim Kurulu seçimle belirlendi.


 
KENDİNİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YETİŞTİRMEKLE MÜKELLEFSİNİZ

Kongreye katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu konuşmasında gençliğin toplumlar için önemine dikkat çekti. Toplumları ancak alanlarında başarılı olan gençlerin geleceğe en iyi şekilde taşıyabileceğine dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Türk milletinin gençlerimizden beklediği en iyi olmalarıdır. Size düşen görev budur. Soba tamircisi olabilirsiniz, önemli olan en iyi soba tamircisi olmanızdır. Lokantacıysanız bu işi en iyi en güzel yapan olacaksınız. Mühendisseniz en iyi projeyi yapan olmalısınız. Biliniz ki Türk milletinin sorumluluğu sizlerin omuzlarındadır. Bu ülkede yarın sizler belediye başkanı, vali, tüccar, esnaf, başbakan olacaksınız. Bu nedenle kendinizi en iyi şekilde yetiştirmekle mükellefsiniz” diye konuştu.  


 
TESPİTLERİNİZ ŞEHRİMİZİN GÜNDEMİ İLE ÖRTÜŞÜYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyesi yaklaşık 250 gencin hazır bulunduğu genel kurul toplantısında gençlerin şehirle ilgili görüşlerini dinleyen ve sorularını cevaplandıran Gümrükçüoğlu, imardan şehirciliğe, trafikten yatırımlara kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Toplantının sonunda gençlerin ve soru ve görüşlerini ortaya koymasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Gümrükçüoğlu, “Sorularınız, görüşleriniz, tespitleriniz şehrimizin gündemi ile bire bir örtüşüyor. Bu durum sizlerin kendilerinizi ne derece güzel yetiştirdiğinizi ve geliştirdiğinizi ortaya koyuyor. Sizlerle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler