Gümrükçüoğlu Erdoğdu'da çalışmaları anlattı

Gümrükçüoğlu, Erdoğdu'da çalışmalarla ilgili bilgi verdi

Gümrükçüoğlu Erdoğdu'da çalışmaları  anlattı
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Erdoğdu mahallesini gezerek yapılan çalışmaları anlattı. 

Önemli altyapı projelerini sırasıyla Trabzon’a kazandırmakta olduklarını belirten Gümrükçüoğlu “Trabzon’un her noktasında içme suyu, kanalizasyon ve yol çalışmalarımızı ivedilikle sürdürüyoruz. Bu alanlarda yaptığımız yatırımların maliyeti oldukça büyük noktalara ulaşmıştır. 4 yılda mahalle yollarında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızın maliyeti 325 milyon TL’yi aşmıştır. Trabzon şehir merkezini iki kat büyütecek olan Kanuni Bulvarı, şehrimize Karadeniz’in en büyük ve en modern yaşam alanını kazandıracak olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi, Karadeniz’de ilk ve tek olma özelliği taşıyan Trabzon Botanik ve Tam Otomatik Katlı Otopark, şehir merkezimize ikinci meydanı kazandıracak olan Karagöz Meydanı projelerimizin yapım çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz. Bunların yanı sıra kentsel dönüşümlerle Ayasofya ve Zağnos Vadisi’ni gece kondu alanları iken modern yaşam alanları haline getirdik. Aynı şekilde Tabakhane Vadisi ve Çömlekçi’de Kentsel Dönüşüm çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunların dışında Olimpiyat Parkı, Hayvan Barınağı gibi çok sayıda eseri tamamlayarak şehrimize kazandırdık. Erdoğdu Yolunu gayretlerimizle ne halenden modern bir yol haline getirdiğimiz ortadadır. Her alanda büyük işler yapıyoruz. Trabzon’u bir dünya kenti haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler