Gümrükçüoğlu: "Daha çok çalışma zamanı"

Başkan Gümrükçüoğlu bir günde iki ayrı nöbet tuttu.

Gümrükçüoğlu: "Daha çok çalışma zamanı"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Demokrasi Nöbetlerinin son gününde iki ayrı yerde nöbet tuttu.

Başkan Gümrükçüoğlu, 10 Ağustos tarihindeki son Demokrasi Nöbeti gününde ilk olarak Şalpazarı ilçesindeki programa katılırken daha sonra Atatürk Alanı’ndaki Demokrasi Nöbeti’ne iştirak etti. Trabzon şehrinin 15 Temmuz kalkışmasından sonra çok önemli bir sınav verdiğini ve tüm kesimlerin demokrasiye sahip çıktığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon halkına teşekkür etti.

Demokrasi Nöbetlerinin ilk gününden itibaren tüm etkinliklere katılan ve buralarda yaptığı konuşmalarla FETÖ terörüne tepki gösteren Başkan Gümrükçüoğlu,Demokrasi Nöbetlerinin son gününde ilk olarak Şalpazarı ilçesindeki nöbete katıldı. Burada yapılan mitinge Trabzon Valisi Yücel Yavuz, AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ile binlerce kişi katıldı. Programda sanatçı Mustafa Yıldızdoğan da bir konser verdi.



Türkiye’nin yeni bir istiklal mücadelesi verdiğini ve bundan başarıyla çıktığını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “Siyasi partilerimizin tümü ayrı düşüncelere sahip olabilir, ama cumhuriyetimizin, vatanımızın, birliğimizin ve beraberliğimizin korunmasında bir araya gelmiştirler. Basın yayınımız da hangi siyasi, sosyal, kültürel ilkeleri taşırsalar taşısınlar aynı idealler için cesaretle sizler gibi, can verip şehit olanlar gibi hiç tereddütsüz ortaya çıkmış ve darbeye ve vatan hainliğine karşı kesin tavırlarını bütün dünyaya göstermiştir. Bu özeti 25 günün sonunda sizlerle sesli olarak düşünüp paylaşırken diyoruz ki biz millet olarak Kurtuluş Savaşı’nda Mustafa Kemal Atatürk’ün o zamanki vatan evlatlarına söylediği gibi ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ dedik ve istiklalimizi Allah bize nasip etti.” diye konuştu.

Daha sonra Atatürk Alanı’ndaki Demokrasi Nöbeti’ne katılan Başkan Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada bundan sonra herkesin ülkesi ve milleti için daha fazla çalışması gerektiğini ifade ederek “Artık daha çok çalışma ve daha çok üretme zamanı. Ülkemizin aslında ne kadar güçlü bir ülke olduğunu gördük. Dünyanın farklı noktalarında ülkemizi karıştırmaya çalışanlar, ülkemizin kaynaklarından faydalanan bir grup haini kullanmak istemesine rağmen amaçlarına ulaşamamıştır. Bu kötü oyunların ortaya çıkmasından sonra birbirimizi daha çok sevmeliyiz ve birbirimize daha çok hoşgörü göstermeliyiz. Bu birlik ve beraberliğimizi bundan sonraki dönemlere de taşıyarak ülkemizi ve milletimizi daha iyi noktalara taşımalıyız. Bu güç ve yetenek bu halkta var.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber