Gümrükçüoğlu berber esnaflarıyla buluştu

Başkan Gümrükçüoğlu berber esnaflarıyla bir araya geldi.

Gümrükçüoğlu berber esnaflarıyla buluştu

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’daki berber ve kuaför esnaflarıyla bir araya geldi.

 

Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda gerçekleştirilen buluşmada berber esnaflarının Trabzon’u en iyi şekilde temsil ettiğini ifade Gümrükçüoğlu, “Şehrimizin barış ve kardeşlik içinde olmasını sizin mekânlarınız temin ediyor. Sizin mekânlarınız şehrin kucaklaşmasını temin ediyor” dedi.

Gümrükçüoğlu berber esnaflarıyla buluştu

Şehirde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında da berber esnaflarını bilgilendiren Gümrükçüoğlu, Trabzon il genelinde her alanda çalışmalarına süratle devam ettiklerini söyledi. Tamamlanan çalışmalarının yanı sıra dev projeleri sırasıyla şehre kazandırmakta olduklarını belirten Gümrükçüoğlu, “Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi, Tam Otomatik Katlı Otopark, Karagöz Meydanı, Trabzon Botanik, kentsel dönüşümler, yol ve altyapı çalışmaları, Kanuni Bulvarı gibi çok sayıda projemizin yapımı devam etmektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde şehrimiz ismine layık hale gelmiştir. Şimdi hedefimiz bu kadim şehri dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmektir. Bu amaçla çalışmalarımıza hep birlikte el ele, kol kola, omuz omuza devam ediyoruz” diye konuştu.
 
Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hayri Köksal esnaflar olarak şehirdeki değişim ve dönüşümün en yakın şahitleri olduğunu ifade ederken Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Gümrükçüoğlu berber esnaflarıyla buluştu

Gümrükçüoğlu berber esnaflarıyla buluştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler