Gümrükçüoğlu: "Başbakanımızın sözleri çatlak sesleri susturdu!"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Başbakan Yıldırım'ın Trabzon'da söylediklerini değerlendirdi.

Gümrükçüoğlu: "Başbakanımızın sözleri çatlak sesleri susturdu!"

Haber61/Haber Servisi - Başbakan Binali Yıldırım’ın Trabzon’da söylediği sözler ve projelerle ilgili kesin cümleleri Trabzon’da heyecan verici bulundu.

Meydanda düzenlenen mitingde Binali Yıldırım konuşurken vatandaşlardan birinin, "Demiryolu istiyoruz" diye bağırmasına şöyle cevap verdi; “Trabzon - Erzincan demiryolu hattını 2023'e kadar yapacağız ya da yapımına başlayacağız." Demiryolu’nun ardından Kanuni Bulvarı, Şehir Hastanesi ve ikinci devlet üniversitesi sözünü vermesi büyük yankı buldu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Başbakan Yıldırımın sözlerini değerlendirerek, “Böylece Başbakanımızın sözleriyle kamuoyunda oluşan çatlak ve ayrık sesler susmuş oldu. Bizzat Başbakanımızın kesin cümlelerle Trabzon’un beklediği dev projeleri ifade etmesi ziyadesiyle bizleri Trabzon’umuzu sevindirmiştir. Kendisine müteşekkiriz” diyerek mutlulukla karşıladıklarını ifade etti.

Trabzon’un turizm ve eğitim şehri olmasını istediklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Demiryolu kadar en önemli proje ikinci devlet üniversitesi ve şehir hastanesidir. Sayın Başbakanımız da kesin bir ifadeyle bunun yapılacağının altını çizmiştir” şeklinde konuştu.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber