Gümrükçüoğlu açıkladı! Gülcemal projesi ne aşamada? - 11 Ekim 2018

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu Haber61TV’ye konuk oldu

Gümrükçüoğlu açıkladı! Gülcemal projesi ne aşamada? - 11 Ekim 2018

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Gülcemal Projesi hakkında açıklamalar yaptı.

Tarımsal toprağın dolgu alanına dökülmesi diye bir şey yoktur diyen Gümrükçüoğlu, Biz ilk defa hafriyat taşıyan kamyonların kayıt altına alınmasını sağlayan bir belediyeyiz diyerek “Orada Trabzon Tarihi limanının uzunluğundan daha uzun bir tahkimat yapılmıştır.” İfadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu “Birinci etabın tahkimatın etrafı doldurulurken ikinci bir tahkimat ihalesinin hazırlıkları yapılmıştır. Başk bir tahkimat daha yapılacaktır. Etap Etap gidilecektir. Ben herkesin düşüncesine saygılıyım. Polemiğe ve karşılıklı suçlamaya girmem. Yaptığımızın hesabını her zaman yaparız. Biz bütün sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alırız Gülcemal Projesinde de aldık. Ama bunların gelip kontrolör gibi çalışması gibi bir uygulama yok.” İfadelerini kullandı.

Karadeniz bir vaka yaşadı diyen Gümrükçüoğlu “Samsun Artvin Hopa yolunun sahilden geçmesi vakası. Bu bir bariyer oldu. Gülcemal projesi stadyumda olduğu gibi doldurulmamıştır. Gülcemal kütlesel bir dolgu alanı olamadığı için etap etap gidilecektir. Burada amaç denizle insanımızı buluşturabilmektedir. Şuandaki tasarımın içerisinde Ayasofya kavşağı ile Yalı mahallesindeki balıkçı barınaklarına kadar olan mesafede bir plaj yapılması planlanmaktadır. O Konulacak deniz bariyerleri ve deniz şlepleri ile kumun dolması sağlanarak plaj oluşturulacaktır.” Açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler