Gümrükçüler Öz'ü ziyaret etti

Gümrük Kapılarımızın Modernizasyonu, Hizmet Anlayışının Değişmesi Gibi Konularda Önemli Mesafeler Alındı   Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, ‘26 Ocak Gümrük Günü’ Dolayısıyla Doğu Karadeniz Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdür Vekili  Çetin Hıdımoğlu Ve Beraberinde

Gümrükçüler Öz'ü ziyaret etti
Gümrük Kapılarımızın Modernizasyonu, Hizmet Anlayışının Değişmesi Gibi Konularda Önemli Mesafeler Alındı
 
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, ‘26 Ocak Gümrük Günü’ Dolayısıyla Doğu Karadeniz Gümrük Ve Ticaret Bölge Müdür Vekili  Çetin Hıdımoğlu Ve Beraberindekileri Makamında Kabul Etti
 
Gümrük konusunun devletin en önemli çalışma alanlarından birisi olduğunu ifade eden Vali Öz, “Bu günler; hem mesleki dayanışma, hem de mesleğin çalışma şartları, gelecekle ilgili projelerin değerlendirilmesi açısından önemli günlerdir. Gümrük; devletlerin  kendini koruma  ve vatandaşların hak ve menfaatlerini güvence altına almak amacıyla kurduğu bir mekanizmadır. Yüzyıllar boyu bu alanda önemli mücadeleler verilmiştir.
 
Gümrük ve vergi, devletlerin hakimiyetiyle ilgili konulardır. İnsanların sağlığının korunması, her türlü kaçakçılığın önlenmesi gibi pek çok alanda önemli çalışmalar yapılıyor. Bu alan her türlü istismara ve suistimale açık bir alandır. Ancak son yıllarda gümrük kapılarımızın modernizasyonu, hizmet anlayışının değişmesi, zihniyet dönüşümü gibi konularda önemli mesafeler alındı. Bu güzel çalışmaları bölgemizde ve ilimizde de hissediyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen bütün gümrük teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür Vekili  Çetin Hıdımoğlu, kabulden dolayı Vali Öz’e teşekkür ederek, gümrük teşkilatının yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler