Gültekin Uysal Trabzon’da konuştu: Ülkeyi fakirlik ile karşı karşıya bıraktılar

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Trabzon’da konuştu.

Gültekin Uysal Trabzon’da konuştu: Ülkeyi fakirlik ile karşı karşıya bıraktılar

Haber61 - Haber Servisi / Demokrat Parti genel başkanı Gültekin Uysal ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt bir takım temaslarda bulunmak üzere Trabzon’a geldiler.

Demokrat Parti Trabzon İl Binasında partililer ile bir araya gelen genel Başkan Uysal, basın mensuplarına da açıklamalarda bulundu.

Uysal yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Buradan Trabzonlu hemşerilerimi selamlıyorum. Adeta seçim gongu vuruldu. Türkiye’nin yüksek gerilim hattında seyreden can alıcı çok meselesi var. Ama özellikle yılbaşından itibaren doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlarla milletimizin yaşadığı sıkıntıyı artırdığını görüyoruz. Emeklisinden işçisine ve ücretli çalışanlarına kadar hele de Ocak ayının sonuna doğru, şubatın ortasında sıkıntının daha da arttığını net bir şekilde faturalarda göreceğiz.

Maalesef yönetemeyenler ülkeyi büyük bir fakirlik ile karşı karşıya bırakanlar kendilerini kurtarmak için böyle bir zam kararı aldılar. Birkaç gündür organize sanayi bölgelerini ziyaret ediyoruz. Bugün de Ordu’da organize sanayi bölgesini ziyaret ettik. Türkiye’nin uzun vadeli enerji güvenliğini temin edememiş olanlar fabrikaların kontak kapatmalarına sebep oldular.

Milyarlarca dolar zararın göze alındığı böyle bir sürecin elbette sorumluları vardır. Başlarına bir iş geldiği zaman ilahi diyenler, muhalefet partileri suçlayacakları zaman suçu kabahati nasıl allayıp pullayıp kafalamaya gayret gösterdiklerini de görüyoruz. Kaynaklarını kötü yöneten bir ülke en nihayetinde fabrikaların elektriklerinin faturalarını artırarak kapanmasına neden oldu Türkiye’nin nefes almaya ihtiyacı var. Türk çiftçisi gübre kullanamaz hale getirildi. Suriye’nin verecek doları olmadığı için mi ilişki kurmuyorsunuz. Demokrat parti olarak milletin sıkıntılarının sözcüsü olduk.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber