Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e Hizmet Ödülü

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'e "Yılın Yerel Yöneticileri Ödülleri" kapsamında ödüle layık gördü. Bu yıl 6.'sı düzenlenen ödül törenine katılarak ödülünü alan Başkan Tolga Erener, yaptığımız hizmetlerden ve kazandır

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’e Hizmet Ödülü

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'e "Yılın Yerel Yöneticileri Ödülleri" kapsamında ödüle layık gördü.

Bu yıl 6.'sı düzenlenen ödül törenine katılarak ödülünü alan Başkan Tolga Erener, yaptığımız hizmetlerden ve kazandırdığı projelerden dolayı yapılan anket sonucuna göre ödüle layık görüldüğümüz için mutlu olduğunu söyledi. Ödülünü Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz'un elinden alan Başkanı Erener, yaptığı konuşmada, ilçeye kazandırılan yatırım ve hizmetlerin ön planda tutularak, takdire şayan bulunmasının kendisine mutluluk verdiğini ifade etti.

Amaçlarının Görele'ye en iyi şekilde hizmet edebilmek, yatırımlarla Görele'yi modern bir yapıya kavuşturmak olduğunu belirten Erener, "Yapılan anketler sonucu yaptığımız hizmetler ve kazandırdığımız yatırımlarla halkımızdan ödülümüzü en iyi şekilde aldık. Bu ödül sadece benim değil çalışma arkadaşlarımızındır. Görele'ye yine ilk günkü aşkla beraber hizmet edeceğiz. Biz 5 yıllık zaman dilimi içerisinde hapsedilmiş bir belediye başkanlığı anlayışı içerisinde hiç olmadık. Amacımız sadece Görele'ye hizmet, Görele halkına da yapılan ve yapılacak hizmetlerin en iyiyi sunmaktır. Bu kapsamda halkımız çalışmalarımızı yerinde buldu ve ödülümüzü verdi. Kendilerine beni ve çalışma arkadaşlarımı bu ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber