Gönül elçilerinden ziyaretler

Gönül Elçileri, Yomra'da çeşitli ziyaretler yaptı.

Gönül elçilerinden ziyaretler

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz ve beraberinde gönül elçileri, "Toplumun Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi" kapsamında Yomra ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.


İlk olarak bir anaokulunu ziyaret eden Şengül Yavuz, sınıfları gezerek çocuklarla oyunlar oynadı ve öğretmenlerden eğitimler hakkında bilgi aldı. 

Şengül Yavuz ve gönüllüler, 15 Temmuz gecesi şehit olan Sedat Kaplan'ın birkaç hafta önce vefat eden dedesi için aileye taziye ziyaretinde bulundu. Ailenin acılarını paylaşan Yavuz, aileye başsağlığı dileklerini iletti. Kaymakamlık tarafından kendisine prefabrike ev yaptırılan 80 yaşındaki Fadime Maraş'ı da evinde ziyaret eden gönüllüler, kendisinin bir ihtiyacı olup olmadığını sorarak, onunla bir süre sohbet etti. Daha sonra 12 yıl önce iş yeri açan Nurcan Yıldırım ile 4 yıl önce çiğ köfte dükkanı açarak iş sahibi olan Zerrin Civelek'i ziyaret eden Şengül Yavuz ve beraberindekiler, girişimcilik ruhlarından ötürü her iki kadını da tebrik ettiler. Gönül elçileri, son olarak 2011 yılında Tunceli'de şehit olan Hakan Yavuz'un ailesini ziyaret etti.

Gönül elçilerinde ziyaretler
Gönül elçilerinde ziyaretler
Gönül elçilerinde ziyaretler
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber