Giresun’dan Bayırbucak'a yardım

Giresun Türk Ocakları üyeleri "Türkmen Eline Türkün Elini Uzat" kampanyası kapsamında Bayırbucak Türkmenleri'ne iki TIR dolusu yardım gönderdi. Rusya'nın ve Esed güçlerinin saldırılarına maruz kalan Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım için Giresun'da 1 hafta

Giresun’dan Bayırbucak'a yardım

Giresun Türk Ocakları üyeleri "Türkmen Eline Türkün Elini Uzat" kampanyası kapsamında Bayırbucak Türkmenleri'ne iki TIR dolusu yardım gönderdi.

Rusya'nın ve Esed güçlerinin saldırılarına maruz kalan Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım için Giresun'da 1 hafta önce kurulan çadırda toplanan iki TIR dolusu yardım kılınan Cuma namazının ardından dualar eşliğinde gönderildi.

Giresun Türk Ocağı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nazım Kuruca, yaptığı açıklamada "1 hafta boyunca açık olan çadırımıza yaptıkları yardımlardan dolayı Giresun halkına teşekkür ederim. Başta Giresun Belediyesi olmak üzere ilimizde bulunan tüm kamu kurum ve kuruluşları kampanyamıza çok büyük destek sağlamıştır. Yağmur dışında 4 gün süren faaliyetimize Giresun halkı 2 TIR dolusu yardım arkadaşlarımızla beraber kardeşlerimize gönderiliyor. Bu yardımlar devam edecek. Giresun insanın ne kadar büyük bir memleket sevdası olduğunu gördük ve bu duyguyu ifade etmeye kelimeler yetmiyor. Bir üniversite hocası olarak böyle bir kampanyada görev almaktan dolayı gurur duyuyorum. İnşallah bizler devletimizin yanında olduğumuzu gösterdik ve Giresunumuzun adını güzel işlerde ifade ettik. Yardımlarımızı ve kampanyamız devam ediyor" dedi.

Yapılan açıklamanın ardından Giresun Hacı Miktat Camisi önünden yardım TIR'ları dualar ve tekbirler eşliğinde hareket etti.

Giresun’dan Bayırbucak'a yardım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber