Giresun'da yarın okul var mı? Giresun'da okullar tatil mi?

Ülkenin bir çok yerinden kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftadan bugüne ülkede etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Bir çok ilde okullar tatil edilirken vatandaşlar özellikle ulaşımda sıkıntı yaşadı. Öğrenciler ise gözler

Giresun'da yarın okul var mı? Giresun'da okullar tatil mi?
Ülkenin bir çok yerinden kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftadan bugüne ülkede etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Bir çok ilde okullar tatil edilirken vatandaşlar özellikle ulaşımda sıkıntı yaşadı. Öğrenciler ise gözlerini gelecek kar tatili haberlerine çevirdi.
 
Bu noktada bir kar tatili haberi de Giresun'dan geldi.
 
Giresun'da, merkez ve bağlı köylerde ilkokul, ortaokul ve liselerde bir gün, Şebinkarahisar ilçesinde ise iki gün eğitime ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kentte etkili aşırı kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açma çalışmalarına devam edildiği belirtildi. Meydana gelebilecek aşırı buzlanma nedeniyle il merkezi ile merkeze bağlı köylerde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim-öğretime yarın da ara verildiği ifade edildiği açıklamada, il merkezinde çalışan engelli ve hamile kamu görevlilerinin idari izinli sayılacağı kaydedildi. 
 
Şebinkarahisar Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise ilçedeki okullarda eğitim-öğretime yarın ve 6 Ocak'ta ara verildiği belirtilerek, hamile ve engelli kamu personelinin de aynı tarihlerde idari izinli sayılacağı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber