Giresun'da heyelan yıktı geçti!

Haber61 - Haber Servisi - Giresun Bulancak ilçesi Kovanlık Beldesinde  heyelan oldu.  Yoğun kar yağışının ardından kar sularının erimesi ile başlayan toprak kaymaları bugün korkutucu boyuta ulaşarak bir köyü risk altına soktu. Haber61'e konuşan Kovanlık B

Giresun'da heyelan yıktı geçti!

Haber61 - Haber Servisi - Giresun Bulancak ilçesi Kovanlık Beldesinde  heyelan oldu.  Yoğun kar yağışının ardından kar sularının erimesi ile başlayan toprak kaymaları bugün korkutucu boyuta ulaşarak bir köyü risk altına soktu.

Haber61'e konuşan Kovanlık Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Küçük "Birkaç gündür küçük çaplı toprak kaymaları meydana geliyordu.  Risk alıntındaki evleri boşalmıştık. Büyük  çaplı bir heyelan meydana geldi ve bu heyelan sonucu dere kıyısında bulunan Hilmi Bozoğlu isimli vatandaşımızın evi toprak altında kalarak maalesef yıkıldı.  Ciddi anlamda maddi hasarla karşı karşıyayız fakat alınan tedbirler sonucu can kaybı olmayışı bu durumda tek tesellimiz. Beldemizin yolu gerekli tedbirler alındıktan sonra ulaşıma açılacak fakat bu biraz zaman alacak hepimize geçmiş olsun diyorum" dedi.

İşte evin yıkılma anı

Haber: Şükrü Üçüncü -Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber