Giresun'da gece yükleme ve boşaltma işlemi yasaklandı

Giresun İl Mahalli Çevre Kurulu tarafından, Giresun Limanı'nda her yıl 4 ay süreyle akşam saatlerinde yükleme boşaltma işlemlerine yasak getirildiği bildirildi.Kuruldan yapılan yazılı açıklamada, şehir içinde bulunan limanda yapılan yükleme ve boşaltma fa

Giresun'da gece yükleme ve boşaltma işlemi yasaklandı

Giresun İl Mahalli Çevre Kurulu tarafından, Giresun Limanı'nda her yıl 4 ay süreyle akşam saatlerinde yükleme boşaltma işlemlerine yasak getirildiği bildirildi.

Kuruldan yapılan yazılı açıklamada, şehir içinde bulunan limanda yapılan yükleme ve boşaltma faaliyetleri sırasında oluşan tozuma ve gürültünün özellikle yaz döneminde vatandaşları olumsuz olarak etkilediği belirtildi.

Açıklamada, halkın mağduriyetini önlemek için Giresun Limanı'nda her yıl haziran ayı başı ila eylül ayının sonuna kadar olan 4 aylık sürede 20.00 ila 07.00 saatleri arası yükleme ve boşaltma faaliyeti yapılmasının yasaklandığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler