Giresun'da domuz avı

Giresun'da yoğun kış şartları nedeniyle aç kalan domuzlar yerleşim yerlerine kadar indi. Domuzların köylerdeki mısır ve fındık bahçelerine verdiği zararı önlemek içinde vatandaşlar domuz avına çıktı. Giresu'un Espiye ilçesinde köylülerle domuz avı başlata

Giresun'da domuz avı

Giresun'da yoğun kış şartları nedeniyle aç kalan domuzlar yerleşim yerlerine kadar indi. Domuzların köylerdeki mısır ve fındık bahçelerine verdiği zararı önlemek içinde vatandaşlar domuz avına çıktı.

Giresu'un Espiye ilçesinde köylülerle domuz avı başlatan Avcı Engin Usta, başka çarelerinin kalmadığını söyledi.

"Kar yağışı nedeniyle köylerde yiyecek bulamayan domuzların sıkça gördüklerini belirten Usta, "Domuzların hayvanlara ve insanlara zarar vermemesi için domuz avı yapıyoruz. Domuzlar tarlalarımıza, fındık bahçelerimize büyük zararlar veriyor. Bölgemizde son yıllarda yaban domuzu sayısı giderek artmaktadır. Çiftçilerimize ait ekin tarlalarında ve fındık bahçelerinde ciddi zararlar vermeye başlayan domuzların zararını en aza indirmek için domuz avı düzenledik. Belirli aralıklarla domuz avına devam edeceğiz" dedi.

Giresun'da domuz avı Giresun haberleri - Giresun haber

Giresun'da domuz avı Giresun haberleri - Giresun haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber