Giresun'da ağa köğekbalığı takıldı

Hamsi sürüsünün peşine takılarak Karadeniz açıklarına kadar gelen yavru camgöz köpek balığı Giresun açıklarında hamsi avlayan balıkçıların ağına takıldı. Balıkçının tezgâhında bir leğenin içinde canlı olarak sergilenen yavru camgöz köpek balığı vatandaşla

Giresun'da ağa köğekbalığı takıldı

Hamsi sürüsünün peşine takılarak Karadeniz açıklarına kadar gelen yavru camgöz köpek balığı Giresun açıklarında hamsi avlayan balıkçıların ağına takıldı.

Balıkçının tezgâhında bir leğenin içinde canlı olarak sergilenen yavru camgöz köpek balığı vatandaşların ilgi odağı oldu. Balık sezonu açıldığından buyana yaklaşık 40 tane köpek balığının ağlarına takıldığını belirten balıkçı Savaş Güdük, "Köpek balığı etinin, kanser hastalığına iyi geldiği bilindiği için tezgahlarımıza getiriyoruz. Alıcısının nadir olmasına rağmen kilo fiyatını 30 TL'den veriyoruz. Balığı alanlara tadını sorduğumuzda, tadının pek lezzetli olmadığını ve buna rağmen kanser hastaları için bir umut kapısı olduğunu söylüyorlar" dedi.

Giresun'da ağa köğekbalığı takıldı

Giresun'da ağa köğekbalığı takıldı

Giresun'da ağa köğekbalığı takıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber