Giresun'da 74 kişi yakalandı!

Giresun'da geçtiğimiz ekim ayında çeşitli suçlardan aranan 74 kişinin gözaltına alındığı bildirildi. Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, polis sorumluluk alanında asayiş ve güvenliğinin sağlanması ve huzur ortamının devamı için denetimlerin s

Giresun'da 74 kişi yakalandı!

Giresun'da geçtiğimiz ekim ayında çeşitli suçlardan aranan 74 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, polis sorumluluk alanında asayiş ve güvenliğinin sağlanması ve huzur ortamının devamı için denetimlerin sürdürüldüğü belirtildi.
 
Açıklamada, ekim ayı içerisinde 5 bin 262 kişinin GBT sorgulamalarının yapıldığı ifade edilerek, "Yapılan sorgulama neticesin de çeşitli suçlardan aranması bulunan 74 kişi yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir. Ayrıca 20 şahsın Yoklama kaçağı-bakaya suçundan arandığı tespit edilerek haklarında gerekli işlem yapılmıştır" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber