Giresun Valisi Hasan Karahan Basın Mensupları İle İftarda Buluştu

 Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun’da bulunan yerel ve ulusal basın ile iftar yemeğinde buluştu. Keşap ilçesinde bulunan bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına Giresun merkez başta olmak üzere ilçelerde göreve yapan basın mensupları da katıl

Giresun Valisi Hasan Karahan Basın Mensupları İle İftarda Buluştu
 Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun’da bulunan yerel ve ulusal basın ile iftar yemeğinde buluştu. 
Keşap ilçesinde bulunan bir restoranda gerçekleştirilen iftar programına Giresun merkez başta olmak üzere ilçelerde göreve yapan basın mensupları da katıldı. Yapılan iftarın ardından tüm gazeteciler adına Vali Hasan Karahan’a teşekkür eden Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram, ”Böylesi güzel bir ortamda, böylesi güzel bir vesileyle bir arada olmaktan ve bu organizasyonun gerçekleştirilmesinden dolayı tüm basın mensupları adına valimize bir kez daha teşekkür ederim. Herkesin Ramazanının hayırlı olmasını dilerim” dedi.
İftar programına basın mensuplarının yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit ile Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber