“Gerçek bir turizm şehri Trabzon”

Park Dedeman Trabzon’dan turizme tam destek...

“Gerçek bir turizm şehri Trabzon”

Açıldığı günden bu yana yüksek doluluk oranıyla hizmet veren Park Dedeman Trabzon, şehrin turizm sektörüne pozitif bir ivme kazandırarak yerli ve yabancı turistlere Dedeman kalitesini sunuyor.  

Otelcilik sektöründeki tecrübesini Park Dedeman Trabzon’a taşıyan Dedeman Grubu, hem Trabzon’a hem de ülke ekonomisine önemli bir katma değer sunuyor. Dedeman Grubu’nun en yeni oteli Park Dedeman Trabzon açıldığı günden bu yana Trabzon’da turizm sektörüne pozitif bir ivme kazandırarak başarılı performans sergilemeye devam ediyor. Ağustos ayında yüzde 98’e varan bir doluluk oranı yakalayan Otel, Karadeniz bölgesine gelen yerli ve yabancı turistin de konaklama ihtiyacına cevap vermeye devam ediyor. 

“GERÇEK BİR TURİZM ŞEHRİ TRABZON”

Park Dedeman Trabzon’un turizm ve ekonomideki yerine ilişkin açıklama yapan Park Dedeman Trabzon Otel Genel Müdürü Cemal Hoşgül, “Gerek tarihi gerekse kültürel dokusu ve doğal güzellikleriyle herkesi kendine hayran bırakan Trabzon’da otelcilik sektöründeki tecrübemiz, geniş hizmet yelpazemiz ve benzersiz kalite anlayışımızla Park Dedeman markamız ile hizmet veriyoruz. Açıldığımız günden bu yana yüksek doluluk oranına sahip olan otelimizde Ağustos ayında bu oranın yüzde 98’e ulaştığını gördük. Hedeflerimizi yakalamanın mutluluğunu yaşarken önümüzdeki dönemde de yine başarılı işlere imza atacağımıza gönülden inanıyoruz” dedi.  

  

Otelcilik sektöründe şehir ekonomisine daha fazla katkı sağlayabilmesi için sadece Orta Doğu pazarına bağımlı kalınmaması gerektiğini ifade eden Hoşgül, “Bu bağlamda Trabzon’un kış sporlarının yanı sıra kongre turizmi gibi ek yatırımlarla da beslenerek şehrin “Gerçek bir Turizm şehri” kimliğine bürüneceğini inanıyorum. Potansiyeli bünyesinde barındıran Park Dedeman Trabzon’un da şehre katılmasıyla bu durumun şimdiye kadar aldığımız sonuçlara dayanarak hem şehre hem de ülke turizmine olumlu yansıdığını söyleyebiliriz” dedi.

Şehrin ilk yerel markalı uluslararası otel zinciri ünvanının da sahibi olan Park Dedeman Trabzon, toplamda 149 oda kapasitesine sahip. Modern çizgisi ve kolay ulaşılabilir lokasyonu ile iş ve tatil amaçlı konaklamalar için bölgeye yeni bir soluk getiren Otelde tümü geniş ve gün ışığı alan odalar, 117 superior, 24 junior suit ve 6 executive suit olmak üzere üçe ayrılıyor. Otelde ayrıca 2 engelli odası bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber