Genç’ten Ortahisar İttifakı! 12 İlçe başkanı ile bir araya geldi

Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç, bir ilke imza attı.

Genç’ten Ortahisar İttifakı! 12 İlçe başkanı ile bir araya geldi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da bulunan 12 siyasi partinin ilçe başkanlarını bir araya getirerek Trabzon’da bir ilke imza attı.

Ortahisar Belediyesi Zorlu Grand Otel’de, “Siyasi Parti İlçe Başkanları İstişare Toplantısı” düzenledi. Ortahisar’da başkanlığı bulunan 12 siyasi partinin ilçe başkanlarının yoğun ilgi gösterdiği programda Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 2014 yılından 2021 yılına kadar geçen 7 yıllık süre içerisinde kente kazandırdığı projeler ve çalışmalarla alakalı bilgi verirken, şehri beraber istişare ederek yönetilmesinin gerekli olduğunun altını çizdi.

“Bütünleşmiş bir kent”

Geniş bir katılımın olması ve tüm siyasi partilerin ilçe başkanlarının toplantıya iştirak etmesinin sevindirici olduğunu vurgulayan başkan Genç, “bir arada böyle bir tablo oluşturmak bütünleşmiş bir kent olduğumuzu göstermektedir. Beraber oluşturacağımız projeler ve ortak fikirlerle Ortahisar’ı daha yaşanır hale getireceğiz.” dedi. Konuşmasında Genç, “Belediye meclisimizde dört siyasi partinin grubu bulunmakta. Almış olduğumuz kararların yüzde 95’i oy birliğiyle onaylanıyor. Bu da ne kadar bütünleşmiş bir belediye olduğumuzu gösteriyor. Bugün burada yapmış olduğumuz istişare toplantısına tüm siyasi partilerimizin ilçe başkanlarının katılması da çok önemliydi. Bu şehirde hangi düşünce olursa olsun ne kadar çok ortak hareket ve ne kadar çok fikir birliği yaparsak vatandaşlarımıza o kadar çok iyi hizmet getirmiş oluruz.” ifadelerine yer verdi.

“Fikirleriniz bizim için önemli”

Genç, “ 7 yıldır Trabzon'da siyaseti samimiyet üzerine kuran, onun üzerine fikir üreten bir anlayışı ortaya koymaya çalışıyoruz. Siyaseti gerçek zeminde, halkımızı aldatmadan şeffaf olarak yapmaya çalıştık. Halkımızın nezdinde bize dair olumlu bir intiba var ise bu işe samimi baktığımızdan dolayıdır. Katılımcı belediyecilik anlayışı doğrultusunda bütün sivil toplum örgütlerimizle, muhtarlarımızla beraber oldum. Yani şehrin bütün sorunlarına vakıf oldum. Şimdi sizlerle birlikte burada olmak da beni mutlu ediyor. Sizlerle burada yapacağımız istişare ile birlikte bu şehre daha güzel katkıda bulunacağız. Sizlerin düşüncesi ve fikri bizim için çok önemli.” şeklinde konuştu. Projeler hakkında bilgi veren Genç, “2014’ten itibaren Ortahisar’ımızın daha yaşanılabilir bir yer olması için tüm gücümüzle gayret ettik. Tamamladığımız ve devam eden tüm vizyon projelerimizle Ortahisar’ımızı güzelleştirdik. ” bilgilerine yer verdi.

İlçe Başkanı memnun kaldı

Başkan Genç’in böyle bir toplantı yaptığı ve hem tamamlanan hem de devam eden projelerini anlattığı için memnun olduklarını dile getiren ilçe başkanları Ahmet Metin Genç’e teşekkür etti. İstişareye katılım sağlayan parti ilçe başkanlarının isimleri şöyle; AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Cumhuriyet Halk Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, İyi Parti Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, Milliyetçi Hareket Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Murat Gedikli, Demokratik Sol Parti Ortahisar İlçe Başkanı Kemal Aydın, Demokrat Parti Ortahisar İlçe Başkanı Kemal İnan, Bağımsız Türkiye Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Şerafettin Olgun, Millet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Osman Şimşek, Vatan Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Ali Karataş, Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan, Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanı İbrahim Aydın ve Büyük Birlik Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Yılmaz Mermetaş’ın yerine vekâleten İl Kadın Kolları Başkanı Nursel Eyüpoğlu katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler