Gençlik otobüsü Avrupa yolunda

Gençlik otobüsü 400 genci Avrupa’ya götürüyor.

Gençlik otobüsü Avrupa yolunda

Gençlerin hayallerini gerçekleştirmeye devam eden Gençlik Otobüsü, 2017 Ağustos ayında Avrupa rotasına Bulgaristan’dan başlayarak Almanya, Fransa, Belçika, İspanya ve İtalya dahil toplamda 17 ülke 28 şehirde Türk kültürünü temsil edecek ve gençlerimizin Avrupa hayallerini gerçekleştirmiş olacak.


Gençlik Otobüsü Projesinin Sosyal Medya temsilcilerinden Zeynep Ürpek  “Bu sene sekizincisi düzenlenen Gençlik Otobüsü Projesi, 400 gencimizi ücretsiz olarak Avrupa’ya götürerek 17 ülke 28 şehirde adeta Türk rüzgarları estirecek.  Proje kapsamında 400 genç hem Avrupa hayallerini gerçekleştirecek hem de Türk kültürünü Avrupa’da temsil edecek.” dedi. 

GENÇLİK OTOBÜSÜ NEDİR?

Gençlik Otobüsü Projesi 2010 yılında MCD Gençlik Kulübü, MCD Gençlik Ajansı ve Dünya Gençlik Politikaları Derneği tarafından gençlere ücretsiz Avrupa fırsatları sunmak amacıyla oluşturulmuş Dünya’nın en büyük gençlik hareketlilik projesidir. Projenin amacı, ülkemizde yaşayan gençlere Ücretsiz olarak Avrupa ve Amerika fırsatları sunmak, gençlere yeni vizyonlar kazandırarak, ufuklarını genişletmek ve ülkemize faydalı birer lider olarak yetişmelerini sağlamaktır. Proje kapsamında her yıl 50 genç ücretsiz olarak Avrupa'da 17 ülke 28 şehir gezme fırsatı sunulmaktadır.

Gençlik otobüsü Avrupa yolunda

Gençlik otobüsü Avrupa yolunda
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber