Genç, yapılan görüşmeye veryansın etti

Başkan Genç'ten TFF Başkanı Özdemir, MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görüşmesine tepki gösterdi.

Genç, yapılan görüşmeye veryansın etti

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı (TFF) Nihat Özdemir'in Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'la özel bir ofiste görüşme yapmasına tepki gösterdi. 

Yapılan görüşmenin temiz futbol anlayışına kara bir leke sürdüğünü belirten Başkan Genç, "Bugün, spor tarihine kara leke sürecek bir durumla karşı karşıyayız. Türk futbolunun başında olan  kişinin MHK başkanıyla birlikte bir spor kulübünün başkanıyla özel bir ofiste görüşmesini hiçbir şekilde temiz futbol anlayışıyla bağdaştırmamız mümkün değildir. Tarafsız olması gereken TFF başkanının böyle bir görüşmeyi gerçekleştirmesi bulunduğu makamın sorumluluğuna yakışmamaktadır. Türk futbolunda "temiz futbol ve adalet" taleplerinin en yüksek bir şekilde zikredildiği bir dönemde böyle bir olayın vuku bulması temiz futbol taleplerini anlamsızlaştırmaktadır. Bu ibretlik durum karşısında susmayacağız. Adalet ve temiz futbol için haykıracağız!" 

HAK VE ADALETTEN YANA OLACAĞIZ

"Trabzonspor'umuzun her koşulda haklarını savunmaktan asla geri durmayacağız. Bu yaşanan olayda görüldüğü üzere, temiz futbol ve adalet için; kapalı kapılar ardında değil, aleni bir şekilde haklı  mücadelemizi sürdüreceğiz. Kapalı kapılar ardında futbolu dizayn edeceğini zannedenlerin, hesabını veremeyecekleri adaletsizliklere neden olabileceklerini unutmamaları gerekir.  "Dere geçerken at değiştirilmez" atasözünü hatırlamalarını ve yapacakları bu yanlıştan biran önce dönmelerini umut ediyoruz. Aksi halde bu tutum ve davranışlarının  futbola büyük zararlar vereceğini akıllarından hiçbir zaman çıkarmamalıdırlar. Bizim mücadelemiz bundan sonra da haktan ve adaletten yana olacaktır.  Bu minvalde Trabzonspor'umuzun hak ve hukukunu her platformda hukuk çerçevesinde savunmaya ve yapılan adaletsizlikleri gür bir sesle haykırmaya devam edeceğiz. Selam olsun koca yüreklerinde bordo ve mavi aşkı olanlara..." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler