Genç: Trabzon bir mesaj veriyor

Başkan Genç Haber61'e açıklamalarda bulundu

Genç: Trabzon bir mesaj veriyor
Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Haber61 standını ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

Yaptığı yayınlardan ötürü Haber61'e teşekkürlerini ileten Genç " İçişleri Bakanımızın önderliğinde Sayın valimiizn koordinasyonunda ciddi bir çalışma yaptık. Bizden sonra diğer illerde adım attılar.  Farkındalık oluşması güzel bir şey. Burada yaşayan Trabzonlular var. Bir hasret sıla birleşmesi var. İlgi gösteren diğer vatandaşlarımız var. Güzel bir program oldu. Meclis başkanımız geldi. Bir karadenizli olarak Anılarını anlatması bizi gururlandırdı. Böyle dinamizmimiz var bizim. Bu etkinliklerle birlikte Trabzon bir mesaj veriyor. Dünya olağanüstü konjüktürlerden geçiyor. Bu tür birlikteliklerle dünyaya bir mesaj vermek ve kendi birlik beraberliğimize önem vermemiz lazım. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler