Genç'ten Kurban Bayramı mesajı

Başkan Ahmet Metin Genç Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Genç'ten Kurban Bayramı mesajı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

Mesajında bütün Müslümanların Kurban Bayramı'nı tebrik eden Başkan Genç, "Cenab-ı Allah(C.C)'tan bütün Müslümanların mutlu ve muhabbet dolu bir bayram geçirmelerini temenni ederim. Bayramlar, her birimizin Rabbimize ve bütün kardeşlerimizin birbirine yakınlaştığı ve kendimizi hesaba çektiğimiz günlerdir. Milletçe mübarek Kurban Bayramı'nı bir kez daha idrak etmenin mutluluğu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramların zengin, fakir ayrımı gözetmeden milletçe kaynaşmamıza vesile olduğunu ve bize kulluk vazifemizi hatırlattığının bilinciyle Kurban Bayramı'nı en güzel şekilde geçirmek için Müslüman olarak gayret sarf etmeliyiz." sözlerine yer verdi. 

Bütün kırgınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini ifade eden Genç, "Geçmişten günümüze dini bayramlarımızın milletimizin gönlünde apayrı bir yeri, değeri vardır. Bayramlar dini vecibelerimizin yanında, birbirimizle kucaklaşma birbirimize muhabbetle ve sevgiyle sarılma günleridir. Kurban Bayramı vesilesiyle Müslüman olarak Rabbizimin bizden isteği olan merhameti, sevgiyi, yardımlaşmayı ve sıla-i rahimi birbirimizden eksik etmeyelim. Bütün kırgınlıkları bir kenara bırakarak birbirimize şefkatle, merhametle ve sevgiyle sarılalım." ifadelerine yer verdi.

Kurban Bayramı'nın bütün Müslüman alemine huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Genç, "Cenab-ı Allah bütün Müslümanlara mübarek Kurban Bayramı'nın feyziyle, bereketlenmeyi nasip etsin. Bizi bu günlere kavuşturduğu için kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun... Mübarek Kurban Bayramı'nın bütün Müslüman alemine sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Yüce Allah (C.C); milletimizin birliğini, beraberliğini, ülkemizin bekasını, devletimizin kudret ve şefkatini daim eylesin, mübarek Kurban Bayramını, muhabbetimizin derinleşmesini vesile kılsın. Bu vesilelerle bir kez daha bütün aziz milletimizin ve bütün Müslüman kardeşlerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla tebrik ederim." cümlelerine yer verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber