Genç'ten, Altunbaş'a “geçmiş olsun” ziyareti

Gribal enfeksiyonu nedeniyle gitti, apandisti olduğu belirlendi

Genç'ten, Altunbaş'a “geçmiş olsun” ziyareti

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, apandisit ameliyatı olan AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş'ı Fatih Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. 

Gribal enfeksiyon nedeniyle ilk önce Ahi Evren Kalp ve Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne yatan Temel Altunbaş'ın yapılan muayenesinde apandisit sorununun olduğu tespit edilmişti. Bunun üzerine Fatih Devlet Hastanesi'ne nakli yapılan Temel Altunbaş ameliyata alındı. Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç Altunbaş'ı ziyaret ederek doktorlardan durumu hakkında bilgi aldı.

Altunbaş'ın ailesine ve yakınlarına 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Başkan Genç, "Temel Başkanımız bizim dava arkadaşımızdır. Yol arkadaşımızdır. Davamıza çok hizmetleri olmuştur. Hastaneye yattığı günden itibaren gerek teşkilat mensuplarımız gerekse vatandaşlarımız Başkanımızı bir an olsun yalnız bırakmadılar. Bu ziyaretler Temel Başkanımıza büyük moral kaynağı oldu. Başkanımız çok başarılı bir apandisit operasyonu geçirdi. Doktorlarımızla konuştuk ve durumun iyi olduğunu ve birkaç güne tamamen iyileşeceğini söylediler. Doktorlar başkanımızın operasyonunun başarıyla tamamlandığını söylediler. Şu anda servise alındı. Dileğimiz bir an önce eski sağlığına kavuşup aramıza katılmasıdır. Başkanımızı yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Başkanımızın ailesine ve yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Cenab-ı Allah'tan kendisine tekrar acil şifalar diliyoruz” diye konuştu.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber