Genç Müsiad Hollanda ve Trabzon'dan yetim çocuklara hediye

Hollanda'daki hayırseverler Trabzon'daki yetim çocukları hediyelerle sevindirdi

Genç Müsiad Hollanda ve Trabzon'dan yetim çocuklara hediye

Hollanda'da yaşayan Genç MÜSİAD üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Trabzon'daki 40 yetim çocuğa giyecek ve oyuncaktan oluşan hediye paketi verdi.

Ramazan dolayısıyla yetim çocuklar için yardım kampanyası düzenleyen Hollanda Genç MÜSİAD üyeleri, Trabzon Genç MÜSİAD'ın da katkılarıyla kentteki 40 yetim çocuğun yüzünü güldürdü.

Ortahisar Belediyesi ile Hayrat Vakfınca "iyilik kapısı" sloganıyla ortaklaşa işletilen Hisaray Yardım Merkezi'nde düzenlenen programda, yetim çocuklara giyecek ve oyuncaktan oluşan hediyeler verildi.

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

Etkinliğe katılan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, yetimleri sevindiren Genç MÜSİAD üyelerine teşekkür etti.

Genç, "Çok güzel bir programı ifa ediyoruz. Yarın 23 Nisan çocuk bayramımız. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara, tüm dünya çocuklarına hediye ettiği bir bayram. Ben öncelikle 23 Nisan Milli Egemenlik Bayramımızı kutluyorum. Çocuklarımızın bayramını kutluyorum. Biz de bu vesileyle anlamlı bir programı ifa ettiğimizi düşünüyorum. Genç Müsiadımızın başkanı kıymetli Behçet Çelebi kardeşimiz, çocuklara bir bayram sevincini de yaşatmak, manevi açıdan da yetim olan bir peygamberin ümmeti olarak yetim olan çocuklarımıza da sahip çıkmak adına, onların yüzlerini bu güzel ramazan ayında güldürmek adına çok çok anlamlı bir programa imza attılar. Ben buradan belediyemiz adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu mekanı da bir proje paydaşlığında oluşturduğumuz ve hayırlı işlere imza attığımız Hayrat Vakfımıza ve onların çok kıymetli yöneticilerine, burada emek veren, bu güzel ayda yardımları amacına uygun şekilde vatandaşlarımıza, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamıza sebep olan proje paydaşımız Hayrat Vakfına da özellikle teşekkür ediyorum. Burada çalışan değerli mesai arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Ramazan ayını anlamına uygun bir şekilde bu tür faaliyetlerle, bu tür programlarla eda etmeye çalışıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı nesiller olarak yetişirler. Biz de elimizden geldiği kadar bu manada, özellikle Ortahisar Belediyesi olarak, kuruluşumuzdan bu güne milli eğitime, birincil görevimiz sorumluluğumuz olmamasına rağmen, 10 milyonun üzerinde yardım yaptık, bütün okullarımıza. Hamdolsun, geri gönderdiğimiz okulumuz olmadı. Hangi tür talebi varsa karşılamaya çalıştık çünkü biliyoruz ki bugünkü gündelik yaşamımız, standartımız önemli, o manada belediye tabi ki çalışacak ama aslolan bunlara, bunların yönettiği Türkiye’ye hizmet edebilmek. Onların o nedenle birikimiyle, donanımıyla beraber, tam manada yetişmesini sağlamak" dedi.

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

Trabzon Genç MÜSİAD Başkanı Behçet Cihat Çelebi de yetimlerin yüzünü güldürdüklerinde mutlu olduklarını vurgulayarak, "Trabzon Genç Müsiad başkanlık görevini yürütüyoruz. Biz bu programı Trabzon Genç Müsiad olarak ve Hollanda genç müsiad olarak düzenliyoruz. Tabi yetimlerimiz, müminler kardeştir bakış açısıyla Ramazan bayramına yaklaştığımız bu günlerde yetim kardeşlerimize sahip çıkarak, onları mutlu ederek, onları güldürerek mutlu oluyoruz. Tabi bize bu fırsatı veren, bu sistemi kuran, bunun adını koyan Ortahisar başkanımız, Ahmet başkanımıza teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Hayrat vakfına bu imkanı bu fırsatı, bunun adını koyarak sistemleştirmesi bizim için çok güzel, bize bir fırsat verdiler, inşallah biz de bunu fırsata çevirdik. Herkesi bu noktada bu kapıya davet ediyoruz, İyilik kapısına. Başkanıma ve Trabzon hayrat derneği yöneticisi başkanıma da teşekkür ediyorum, Fahrettin başkanıma. Allah razı olsun diyorum. Teşekkür ediyorum." dedi.

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

Trabzon'daki yetim çocuklara 23 Nisan hediyesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber